werkvelden

WAAR ZIJN WIJ WERKZAAM?

Werkvelden

Wij zijn werkzaam binnen de volgende werkvelden:

HR

HR

HR Professionals zijn al meer dan 15 jaar onze gesprekspartner, vanuit de opdrachtgever maar ook jij als kandidaat spreken we dagelijks over het reilen en zeilen binnen het HR werkveld.

Ons netwerk in het Rotterdamse en in het Haagse is groot. (Zeer) ervaren HR Professionals op adviseur-, business partner- of management niveau spreken we graag, vaak horen we een vacature al aankomen nog voordat deze geschreven staat! Ook als je net een relevante Hbo-opleiding hebt afgerond of van de Universiteit komt zijn we zeer geïnteresseerd in wat je zoekt en bekijken we samen de mogelijkheden die er al zijn of nog kunnen gaan komen.

Finance

Finance

Binnen de volle breedte van de financiële kolom zijn we ervaren met de bemiddeling van finance professionals. Van (sr) medewerker financiën en financial-, business- of concern controller tot en met manager financiën begeleiden we de W&S-trajecten voor opdrachtgevers in de publieke sector.

Ook als je met finance-gerelateerde onderwerpen ervaren bent zoals bijvoorbeeld BI-tools, Big-data of implementatie van ERP-systemen komen we graag met je in gesprek. Jij zorgt voor de inhoud, wij voor de vacatures!

Office Support

Office Support

Ervaren directieondersteuner of een allround officemanager? Werkzaam als ZZP-er of al jarenlang trouwe dienst maar op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij bemiddelen regelmatig secretaresses, officemanagers of administratieve medewerkers voor vaste of tijdelijke inzet.

Interesse in een functie binnen één van deze werkvelden? Stuur een berichtje!