Werving & Selectie

Het werven en selecteren van de juiste kandidaat voor de job is iets waar we steengoed in zijn. Zo'n traject kan alleen maar een succes worden als we elkaar vertrouwen.

We spreken een termijn af waarin we de searches verrichten en wanneer we terugkomen met de presentatie van de beste kandidaten en om deze samen door te nemen. Ook informeren we over hoe we dit gaan doen, wanneer de gesprekken plaatsvinden en met wie etc. Het is altijd duidelijk en simpel. De lijnen zijn kort en er is maar een aanspreekpunt.

Wanneer komen we VERder? Als vertrouwen en resultaat ook uw uitgangspunt is in het samenwerken met een partner bij de werving & selectie van een professional binnen HR, Finance of Legal.

Wij weten niet beter en doen dit al ons gehele zakelijke leven. Hoe het werkt? Heel simpel; U roept, wij draaien..

  • 75 telefoonnummers van kandidaten per consultant per dag,
  • 15 verschillende searches op LinkedIn per dag,
  • ondertussen 12 kopjes koffie tussendoor,
  • 6 afspeellijsten op Spotify gedurende onze werkdag,
  • gemiddeld 14 rondjes op onze stoel per dag tijdens het bellen met onze kandidaten,
  • voldoende overuren (als het nodig is) om alles op alles te zetten om binnen de afgesproken tijd met de juiste kandidaten bij u terug te komen.

Waarom? Omdat dat onze kick is! Uiteindelijk gaat het erom dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, naar onze opdrachtgevers en kandidaten. Iedereen wil toch weten waar hij aan toe is? Wij ook!Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op:

Of vul het formulier in: