Internal Auditor

Wat ga je doen?

Als Internal Auditor/Controller bij Vidomes krijg je een verantwoordelijke rol met een brede scope toebedeeld. Je gaat aan de slag met belangrijke thema’s zoals risicomanagement en auditing. Jouw werk maakt het verschil, want je helpt collega’s om hun werk nóg efficiënter en effectiever te maken. Dat doe je door kritisch te beoordelen of de processen optimaal bijdragen aan Vidomes haar strategische visie.
Je werk richt zich voor 60% van je tijd op werkzaamheden gelieerd aan audit en voor 40% op control.

Je voert audits en quick scans uit op basis van risicoanalyses. Je onderzoekt of Vidomes zich ook aan haar eigen afspraken en processen houdt. Hierin doe je constateringen en aanbevelingen. De uitkomst hiervan bespreek je met de desbetreffende manager(s). Je resultaten presenteer je aan het bestuur en de RvC. Verder draag je direct bij aan de inrichting en het functioneren van het risicomanagement en ben je verantwoordelijk voor de financiële beoordeling van bijvoorbeeld de contractpartners van Vidomes.
Vidomes heeft een stevige ambitie en wil altijd verbeteren. Kortom een perfecte en stevige uitdaging voor iemand die de volgende (2e of 3e) stap wil maken. Dit alles binnen een organisatie waar je ook de tijd, ondersteuning én de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Hoe VER ben je?

Om voor de functie van Internal Auditor/ Controller bij Vidomes in aanmerking te komen beschik je over:

  • Minimaal een HBO-opleiding in financiële, accountancy, of bedrijfskundige richting;
  • Een aantal jaren ervaring met auditing;
  • De vaardigheden om te verbinden met collega’s en om draagvlak te krijgen voor jouw werk op verschillende niveaus;
  • De juiste skills om een goede gesprekspartner te zijn voor bestuur, management en raad van commissarissen en een boodschap helder over te brengen;
  • Sterk in het concreet en kernachtig beschrijven van een boodschap;
  • Affiniteit met digitale tools en technieken, zoals bijvoorbeeld data-analyse.

Het Team

    Het team opereert als onafhankelijke afdeling direct onder het bestuur van Vidomes. Je rapporteert aan de concern controller en samen met de medewerker insurance en twee externe insurance adviseurs vorm jij een team waarin humor, openheid, verbinding en betrokkenheid voorop staan. Jij bent een goede aanvulling op het team en gaat graag het gesprek aan om het beste uit jezelf en uit jouw team te halen.

Wie ben jij?

Je bent kritisch als dat nodig is, vanuit respect en de positieve grondhouding dat je een collega wilt helpen en de organisatie wilt verbeteren en je laat hierin de nodige organisatiesensitiviteit zien. Je weet te overtuigen, ook als er tegengas wordt gegeven, waarbij het motto van Vidomes ‘het verschil maken’ je aanspreekt.

Je bent een verbinder. Je bent oprecht geïnteresseerd in je collega’s, kunt goed luisteren en bent in staat om op verschillende niveaus goed samen te werken en te zorgen voor draagvlak voor jouw werk. Je bent zowel schriftelijk, als mondeling stevig in de communicatie.

Je weet doelen en prioriteiten te bepalen en te bereiken. Je wilt in je werk vooral jezelf kunnen zijn en je persoonlijk ontwikkelen. Dat betekent dat je goed kunt reflecteren op je eigen functioneren en open staat om te leren van feedback van anderen.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

  • Een persoonlijk loopbaanbudget en een individueel keuze budget, bijvoorbeeld voor een RO-opleiding;
  • Bij Vidomes wordt er gestuurd op vrijheid en verantwoordelijkheid en hiermee op resultaat. Hybride werken is hierbij vanzelfsprekend en ze ondersteunen je met de benodigde middelen. Jij bent in de lead om je werk en ontmoeting slim te organiseren, samen én in verbinding zijn daarbij belangrijk;
  • Een salaris in overeenstemming met schaal K van de CAO woondiensten (minimaal € 4.265,23 tot maximaal € 5.764,91 bruto per maand bij een 36-urige werkweek excl. vakantiegeld);
  • Een jaarcontract voor 32 of 36 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Een goed pensioen bij SPW.
  • Een laptop en smartphone van de zaak.

Wat kun je verwachten van onze opdrachtgeVER?

Vidomes is een ondernemende woningcorporatie in de regio Haaglanden. Mensen die op hen zijn aangewezen een thuis geven: dat is de missie van Vidomes. Vidomes beheert en verhuurt circa 18.000 woningen in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Delft, Rijswijk en de Haagse wijk Leidschenveen. De klantwaarden? Persoonlijk, samen, betrouwbaar en dichtbij. Deze staan centraal bij alles wat ze doen voor hen klanten. En deze waarden hanteren ze ook binnen de organisatie naar elkaar.

Kijk voor meer informatie over Vidomes op https://www.vidomes.nl/

Vidomes
INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Solliciteer direct!